【单选题】Which of the following is the best title of the story? 回答
A. Rescue of Joe Brook.
B. Courage of Jack Billab
答案是:A. Rescue of Joe Brook.
更新时间:2023/5/25 1:00:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】What does the word “Flame” in the last paragraph refer to? 回答
A. Jack.
B. The pony.
C. Jack’s horse.
D. T
答案是:B. The pony.
更新时间:2023/5/25 1:00:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Cathy refused to talk to reporters about the pony when she was in Borrogee Hospital because ____________. 回答
答案是:D. Joe would write about it in his writing
更新时间:2023/5/25 1:00:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】 Why was the ride back to Borrogee terrible? 回答
A. Because Joe was tired out.
B. Because the ride started l
答案是:D. Because both Cathy and her pony were exhausted.
更新时间:2023/5/25 1:00:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Jack Billabong did not turn back because _____________. 回答
A. he hadn’t found the bull yet
B. he smelt a he
答案是:D. he saw something moving towards him
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】What is this passage mainly about?回答
A. Private medical care in Britain.
B. Roles of general practitioners.
答案是:D. Health services in Britain.
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Which of the following is TRUE according to the passage? 回答
A. People in Britain do not have to pay for any
答案是:B. People in Britain may wait long for their free medical tr
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】People buy private health insurance in order to回答
A. pay for the ambulance service
B. receive free urgent t
答案是:D. have private treatment
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Under the National Health Service, British citizens 回答
A. are all registered with a general practitioner
B.
答案是:A. are all registered with a general practitioner
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】In Britain, the National Health Service refers to回答
A. a local hospital
B. a medicine supplier
C. a medica
答案是:C. a medical care system
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
5)【单选题】According to the passage, Embrace Again may ________.回答
A.be full of funny stories
B.give us happiness of
答案是:D.make us cherish the people and life
更新时间:2023/5/25 0:59:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】The writer wrote this article for ________.回答
A.expressing his opinions for the movie
B.explaining how the
答案是:A.expressing his opinions for the movie
更新时间:2023/5/25 0:58:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】The last paragraph wants to tell us ________.回答
A.China Daily doesn’t agree with the writer at all
B.writin
答案是:D.you can e-mail to @chinadaiy.com.cn to show your opinions
更新时间:2023/5/25 0:58:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】What’s Paragraph 3 mainly about?回答
A.A Yong in the movie is a hero in our real life.
B.The director present
答案是:B.The director presented the importance of female.
更新时间:2023/5/25 0:58:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】The underlined word “archetype” in Paragraph 2 probably means ________.回答
A.主角
B.配角
C.原型
D.导演
答案是:C.原型
更新时间:2023/5/25 0:58:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
We can certainly deliver high-quality education to many students at much ____ cost.
选择一项:
a. low
b. lower 解析:本题考查比较级的
答案是:正确答案是:lower
更新时间:2023/5/25 0:58:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
This is the oldest church in England _______ important religious activities are held.
选择一项:
a. that
b. which
c. wher
答案是:正确答案是:where
更新时间:2023/5/25 0:58:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
In his opinion, success in life mainly ___on how we get along with other people.
选择一项:
a. keeps
b. depends 解析:本题考查动词短
答案是:正确答案是:depends
更新时间:2023/5/25 0:57:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Father sometimes goes to the gym with us though he ______ going there.
选择一项:
a. prefers
b. denies
c. dislikes 解析:此句考
答案是:正确答案是:dislikes
更新时间:2023/5/25 0:57:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Tom __________________ the party as no one saw him there yesterday evening.
选择一项:
a. won’t have attended
b. can’t att
答案是:正确答案是:couldn’t have attended
更新时间:2023/5/25 0:57:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Not until that day ____ the importance of good manners in a job interview.
选择一项:
a. did I realize 解析:【C】直到那一天,我才意识到在面试
答案是:正确答案是:did I realize
更新时间:2023/5/25 0:57:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
___________ that Bob had got promoted, his friends came to congratulate him.
选择一项:
a. Heard C. Hear
b. Watching
c. H
答案是:正确答案是:Having heard D. To hea
更新时间:2023/5/25 0:57:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
It is most desirable that he for the information by himself with a few clicks online.
选择一项:
a. searched D. will search
答案是:正确答案是:search C. has searched
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
.Young____he is, he has proved to be an able salesman.
选择一项:
a. as 解析:虽然还很年轻,他已经证明自己是一个有能力的销售人员。该题考查as用法。As可引导让步状语,如:C
答案是:正确答案是:as
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Please call me back ________ you see this message.
选择一项:
a. as far as
b. as well as
c. as early as
d. as soon as
答案是:正确答案是:as soon as
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
It is with the help of Tom ______our team has completed the project ahead of time.
选择一项:
a. which
b. what
c. that
答案是:正确答案是:that
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
The general manager decided ______ his visit to Britain because of the sudden accident.
选择一项:
a. to delay 解析:【C】由于突发状况
答案是:正确答案是:to delay
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
—She was late for the party.
—That’s she had forgotten the exact time.
选择一项:
a. whether
b. why
c. because 解析:由上下文得知
答案是:正确答案是:because
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
.Young people now live a life-style their parents could hardly dream of.
选择一项:
a. why
b. where
c. when
d. which
答案是:正确答案是:which
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
When we receive the goods you return to us, you ____ a full refund within 15 workdays.
选择一项:
a. got
b. have got
c. a
答案是:正确答案是:will get
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Breakfast can be ___________ to you in your room for an additional charge.
选择一项:
a. used
b. eaten
c. served 解析:本句意思为
答案是:正确答案是:served
更新时间:2023/5/25 0:56:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
— Mike, _________ do you have a health examination?
— Once a year.
选择一项:
a. how often 解析:句意:——迈克,你多久去做一次健康检查?——一年一次。考
答案是:正确答案是:how often
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Life is about waiting for the right moment_____, because everyone is in his own TIME ZONE.
选择一项:
a. to act 解析:句意:生活就是等
答案是:正确答案是:to act
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
An explosion(爆炸) happened in Xiangshui, Yancheng on March 21. People wondered ________.
选择一项:
a. how many people are k
答案是:正确答案是:what caused the terrible accident
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
He ________ does not reach the Great Wall is not a true man.
选择一项:
a. which
b. /
c. whom
d. who
答案是:正确答案是:who
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
What can she do?
-She can _______Chinese Kung Fu.
选择一项:
a. make
b. do 解析:make使。让,使役动词,do可与表示运动项目的词搭配,do Chinese Ku
答案是:正确答案是:do
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
I hear that his sister ______ her husband five years ago.
选择一项:
a. got married to 解析:考查动词的时态。句意:我听说他姐姐五年前嫁给她丈夫了。five y
答案是:正确答案是:got married to
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
When he _____ this tent, he will get a surprise.
选择一项:
a. leave
b. is leaving
c. will leave
d. leaves
答案是:正确答案是:leaves
更新时间:2023/5/25 0:55:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
— Mum, why do I have to wash hands so many times a day?
—You ________ be too careful, for your health.
选择一项:
a. can
答案是:正确答案是:can’t
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
.John and George___they have been expecting a splendid crop
选择一项:
a. say to me
b. say 解析:本句只有d. say最符合题目意思和语法,因为say后面
答案是:正确答案是:say
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
It was a light plane. It wasn.t________.
选择一项:
a. heavy 解析:该句需要选出一个与前一句的light(轻型的)意思相反的词. a. dark( 黑暗的), b. heavy(重的),
答案是:正确答案是:heavy
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Do you see that notice? Do you see that______?
选择一项:
a. board
b. sign
c. label
d. signal
答案是:正确答案是:sign
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
.-Can you this word in English?
-Yes,I can English very well.
选择一项:
a. say;speak 解析:-你能用英语说这个单词吗?-是的,我英语能说得非常好。say“说”
答案是:正确答案是:say;speak
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
. --Good luck in your exam!
--Same to you. I hope we both ________.
选择一项:
a. fail
b. agree
c. pass 解析:句意:——祝你考试好运!—
答案是:正确答案是:pass
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Olympic Winter Games _______ in the world every four years.
选择一项:
a. are held 解析:句意:冬奥会每四年在世界上举办一次。考查被动语态。主语“Olympic
答案是:正确答案是:are held
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: Zhang Hui wants his sister to help him buy an MP4 player online.
– Could you please help me choose an MP4 pl
答案是:正确答案是:I’m afraid I can’t
更新时间:2023/5/25 0:54:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: A doctor is talking to his/her patient.
Speaker A: _______
Speaker B: I’m much better. My stomach problem i
答案是:正确答案是:How are you feeling today?
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: The woman could not answer the mobile phone when the man called her.
M: I called your mobile phone this morn
答案是:正确答案是:I was driving to the airport to meet a friend
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: Two persons are talking about the internet.
Speaker A: How often do you go online?
Speaker B: __________.
答案是:正确答案是:Every day
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: A and B are talking about B’s uncle.
Speaker A: What is your uncle like?
Speaker B: _________________.
选
答案是:正确答案是:He is friendly and helpful.
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
.Situation: Two persons are talking face to face.
Speaker A: You speak very good English.
Speaker B:________.
选择一项:
答案是:正确答案是:Thank you
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: Two persons are talking about mobile phones
Speaker A: I don.t think students should use mobile phones at sc
答案是:正确答案是:I agree with you
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: Two persons are talking on the campus.
Speaker A: Excuse me. Is the library open all day?
Speaker B: ______
答案是:正确答案是:Sorry, I'm afraid not
更新时间:2023/5/25 0:53:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: Two persons are talking in the room.
Speaker A: Do you mind my opening the window?
Speaker B: _________. Pl
答案是:正确答案是:Of course not
更新时间:2023/5/25 0:52:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
Situation: A person is inviting the other one to pay basketball.
Speaker A: Would you like to play basketball with us t
答案是:正确答案是:It's very nice of you
更新时间:2023/5/25 0:52:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Through the article, the author wants to tell us that _______.回答
A. The MOOCS are too expensive to learn the
答案是:C. The MOOCS are of both high quality and low cost
更新时间:2023/5/25 0:52:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】What do the teachers hold to answer student’s questions?回答
A. Online courses
B. Virtual office hours
C. On
答案是:B. Virtual office hours
更新时间:2023/5/25 0:52:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】What can they do in online groups?回答
A. See a film
B. Discuss the quizzes
C. Exchange questions and answer
答案是:C. Exchange questions and answers about the course
更新时间:2023/5/25 0:51:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Do the students watch short videos if they follow MOOCS?回答
A. No, they don’t
B. Yes, they do
C. No, they c
答案是:B. Yes, they do
更新时间:2023/5/25 0:51:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春)
【单选题】Which of the following sentence is true?回答
A. The Massachusetts Institute of Technology started its first MO
答案是:A. The Massachusetts Institute of Technology started its fir
更新时间:2023/5/25 0:51:00
出自:广东开放大学学位外语(本,23春) 目前为: 1/3 页 首页 上页 下页 尾页