30. Susan was determined to become a doctor and her persistence paid _______.(本题3.0分)
A、 back
B、 for
C、 off
D、
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
29. He had no plans to retire _______he is now very comfortably off.(本题3.0分)
A、 until
B、 when
C、 because
D、 e
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
28. According to the passage, the word “myth” means _______.(本题3.0分)
A、 tale
B、 misunderstanding
C、 mistake
D、
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
27. The main idea of the passage is __________.(本题3.0分)
A、 what EQ is
B、 EQ is more important than IQ
C、 how to
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
26. Which of the following is true?(本题3.0分)
A、 Animal cloning is an easy project.
B、 The panda is in danger of be
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
25. The time has come for us to reap the ________ of the strong foundations we laid in science and technology.( )(本题3
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
24. Universities in the east are better equipped, ________ those in the west are relatively poor.( )(本题3.0分)
A、 the
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
23. I am ________ the risks involved in the project, but I am willing to take the risks.( )(本题3.0分)
A、 aware of
B、
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
22. He is busy ________, giving lectures and working on the textbook.( )(本题3.0分)
A、 such as
B、 so that
C、 as us
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
21. She listened to her favorite rock music while ________ along with the words.( )(本题3.0分)
A、 singing
B、 sang
C
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
20. It seemed that the government is trying hard to bridge the ________ between the rich and the poor.( )(本题3.5分)
A、
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
19. He translated books not only from English, but also, on ________, from French.( )(本题3.5分)
A、 occasion
B、 knot
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
18. They ________ in a serious discussion for several hours without reaching any important decisions.( )(本题3.5分)
A、
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
17. The grass will grow more quickly if _________ regularly.( )(本题3.5分)
A、 watering
B、 watered
C、 water
D、 fo
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
16. These students ________ the cause of helping those who are not able to help themselves.( )(本题3.5分)
A、 are commi
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
15. He ________ himself by listening to this favorite song before he addressed the meeting.( )(本题3.5分)
A、 attracted
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
14. After a brief ________ by the chairman, the speaker began her lecture on how to make a good impression.( )(本题3.5分
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
13. We show our true feeling with our eyes , faces, bodies, and attitudes, ________ a chain of reactions.( )(本题3.5分)
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
12. He felt he was mature enough to think for himself and bitterly ________ being treated like a child.( )(本题3.5分)
A
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
11. She was asked by her mother to ________ all the money she had spent.( )(本题3.5分)
A、 account for
B、 reach for
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
10. Don’t look down_________ them just because they haven’t passed the final exam.( )(本题3.5分)
A、 on
B、 into
C、
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
9. If you carry a full glass of water carelessly, you will ________some of the water onto the floor.( )(本题3.5分)
A、
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
8. Because of the deep cut on her wrist, she lost consciousness and was _________ heavily.( )(本题3.5分)
A、 commencing
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
7. __________our time and attention to what our children say is very important in the process of forming good parent-
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
6. A CD was________ the front of the magazine to encourage people to buy it.( )(本题3.5分)
A、 emerged from
B、 pulled
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
5. The government is trying to do something to ____________ better understanding between the two countries.(本题3.5分)
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
4. Which of the following is NOT mentioned in the passage?(本题3.5分)
A、 Foreign negotiators are willing to invest tim
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
3. The best title for this selection is ________.(本题3.5分)
A、 How We See
B、 Learning about Our Minds through Scien
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
2. Which ________ do you prefer, coffee or orange juice?(本题3.5分)
A、 food
B、 beverage
C、 drinking
D、 drinks
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本)
1. Seldom _____ any mistakes during my past five years of service here.(本题3.5分)
A、 made
B、 did I make
C、 should
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:赤峰学院- 高级英语I(专升本) 目前为: 1/1 页 首页 上页 下页 尾页