We can deal with the stress in our life ______.(本题3.0分)
A、 by not trying to find a job
B、 by forgetting about
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Why can finding a job after finishing school be difficult?(本题3.0分)
A、 Because there is a lot of competition for jo
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Why can leaving school be a stressful time for teenagers?(本题3.0分)
A、 Because they will be leaving their favourite
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Families can add to the stress a teenager might experience ______.(本题3.0分)
A、 by asking them to go to university
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Why is being a teenager often difficult?(本题3.0分)
A、 Because even though you are not an adult, you must deal with a
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
What’s the main idea of the passage? A. Germs may make us ill. B. Germs are in dirty water. C. Don’t drink dirty water.
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Which of the following is not true? (本题3.0分)
A、 Germs can be found both in water and in the air.
B、 Germs ca
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Why don’t your parents let you drink dirty water? (本题3.0分)
A、 You haven’t looked at it carefully.
B、 Water c
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
What is a microscope used for? (本题3.0分)
A、 Making very very small things look much bigger.
B、 Making very bi
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Which of the following is true? (本题3.0分)
A、 If things are very very small, they are germs.
B、 If things can’
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
What’s the best title of the passage? (本题3.0分)
A、 My letter to Mother
B、 Mother and Children
C、 My mothe
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
What did mother do with her daughter’s letter asking forgiveness?(本题3.0分)
A、 She had never received the letter.
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
The word “gulf” in the passage means ______. (本题3.0分)
A、 deep understanding between the old and the young
B、
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
The passage shows that ______.(本题3.0分)
A、 mother was cold on the surface but kind in her heart to her daughter
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
The writer began to love her mother’s desk ______.(本题3.0分)
A、 after Mother died
B、 before she became a writer
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 10. — ______
— Oh, it.s a piece of cake. I love writing.(本题3.0分)
A、 Do you like the writing class?
B、 Ho
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( )9. The famous author spent half of his life ______this novel.(本题3.0分)
A、 to write
B、 writing
C、 on wr
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( )8. The teacher said, “Stop______ .” So we stopped______ .(本题3.0分)
A、 talking; talking
B、 talking; to talk
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( )7. We.ll have to______ how much food we.ll need for the party.(本题3.0分)
A、 work out
B、 work up
C、 work
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 6. He asked Li Hong, “Were you watching TV at this time yesterday?” = He asked Li Hong if______.(本题3.0分)
A、 sh
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 5.— Mike, I.m sorry to say that I won.t be able to keep my 10:30 appointment.
—__________.(本题3.0分)
A、 Let’s m
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 4. There.s not much news in today.s paper,______ ?(本题3.0分)
A、 isn’t it
B、 are there
C、 is there
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 3. Although he.s only 16 years old,______ he has been a college student for two years.(本题3.0分)
A、 but
B、
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 2.______ books helpful to the students?(本题3.0分)
A、 Is this
B、 Are these
C、 Are theirs
D、 Are th
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 1. —Excuse me, can you tell me the way to the Union Station?______(本题3.0分)
A、 You can.t miss it.
B、 I don
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
If there is Paragraph 4, what do you think is going to be talked about? A. When people eat their lunch. B. What to do w
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Which of the following is not true?(本题3.0分)
A、 People in some places don’t have enough to eat.
B、 There are t
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
People in different countries and different places of the world ________.(本题3.0分)
A、 have the right kinds of food
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
It is important for people to eat ______. (本题3.0分)
A、 three times a day
B、 dinner at twelve o’clock
C、
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
According to the scientists,which of the following groups of food is the healthiest for your lunch?(本题3.0分)
A、 Chi
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
The main idea of the story is that _________. A. what dream is B. people like to sleep C. dreams are live films D. we al
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
When we dream,_________. (本题3.0分)
A、 our mind still works
B、 we remember something happened before
C、 we
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Which of the following is true? (本题3.0分)
A、 We.ll be relaxed after a long dreaming
B、 When we dream, our min
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Why do some people often dream about their work? (本题3.0分)
A、 Because they are tired in the daytime.
B、 Becau
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
If we sleep 8 hours a day, how many hours we will dream?(本题3.0分)
A、 1
B、 2
C、 3
D、 4
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
The passage mainly tells us that ___________.(本题3.0分)
A、 a dream gives meaning and purpose to our life.
B、 if
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Which of the following statements is NOT true?(本题3.0分)
A、 Whether the switch of your dream is ON or OFF is left en
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
What does the dream of the author’s aunt illustrate?(本题3.0分)
A、 To illustrate we should commit ourselves and start
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
What are the stages in following a dream?(本题3.0分)
A、 Setting the switch of our dream on, making a commitment, and
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
According to the author, dreams ___________. (本题3.0分)
A、 refer to dreams in our sleep
B、 refer to dreams in t
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
(阅读理解题)If dreams are so important__(1)__the soul, to happiness, then why do so many people try to discourage us __(2)__
答案是:(1). (单选题) ( )(本题2.5分)
A、 to
B、 for
C、 of
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
(单选题)
( ) 10. —Cindy, which would you rather buy, the brown belt or the blue one?
—______
(本题3.0分)
A、 I like i
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
(单选题)
( )9. —Thanks for helping me with My homework.
—_____
(本题3.0分)
A、 No, you needn.t.
B、 It.s my duty.
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( )8. On Sundays I prefer______ at home to______ out.(本题3.0分)
A、 stay; going
B、 to stay; go
C、 staying;
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 7. As ______teacher, you ought to set______ good example to your students.(本题3.0分)
A、 the; a
B、 a; a
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 6. China is famous ______the Great Wall.(本题3.0分)
A、 about
B、 for
C、 as
D、 of
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 5. —______
—In My opinion, reading. The teacher really challenges us to work hard.(本题3.0分)
A、 Reading is hard
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 4. —Hi, it.s almost twelve.______
—Not very. But I would like to have something to drink.(本题3.0分)
A、 Are you
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 3. Tom,you______ play with the knife. You______ hurt yourself.
(本题3.0分)
A、 won’t; can’t
B、 mustn’t; may
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 2. —______
—27 degrees Celsius.(本题3.0分)
A、 The temperature may be higher.
B、 How is the weather today?
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
( ) 1.—______
—It.s cloudy.(本题3.0分)
A、 How is the weather like today?
B、 How is the weather today?
C、 W
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
From the passage, we can infer (推断) that _______. (本题4.0分)
A、 teachers should be strict with their students
B、
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
The last sentence in the passage shows that _______.(本题4.0分)
A、 Tommy felt sorry for the mail
B、 Tommy was af
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
“Hitting the books” means “_______” in Chinese. (本题4.0分)
A、 用功
B、 捶书
C、 发泄
D、 振作
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Tommy’s mother felt surprised that his son _______. (本题4.0分)
A、 was still the same as usual
B、 ate so much at
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Why did Tommy’s parents send him to a catholic school?(本题4.0分)
A、 Because he could eat well there.
B、 Becau
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
Which of the following is TRUE? (本题4.0分)
A、 The more Jack explained, the angrier the couple got.
B、 Jack wan
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
After this experience, Jack _______. (本题4.0分)
A、 lost his job in the restaurant
B、 made friends with the coup
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
In Jack’s hometown, _______. (本题4.0分)
A、 people dislike being called “old”
B、 people are proud of being old
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本)
When Jack called the couple “elderly”, they became _______. (本题4.0分)
A、 nervous
B、 satisfied
C、 unhappy
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:佳木斯大学-大学英语Ⅱ(专升本) 目前为: 1/2 页 首页 上页 下页 尾页