( )The settlers also taught the Indians to penetrate the forest, to hunt large animals.
A
A. True
B
B. Fal
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Directions: Read the following passage and the statements that follow. Choose the best answer for each statement from
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( ) What’s the main idea of the text?
A
A. Chinese fashion designer got start in the industry two decades ago.
答案是:正确答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )How many cultural differences does the author mention in the text?
A
A. One
B
B. Two
C
C. Three
D
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
What is this passage mainly about?
A
A. Shopping online safely.
B
B. Differences between shopping online and in
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
What is TRUE about the ABC rule for online shopping?
A
A. It’s a very easy rule, as easy as learning ABC.
B
B. I
答案是:正确答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )From the passage, who is a high-fashion designer?
A
A. The mugger.
B
B. The young man.
C
C. Mrs. West.
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Which of the following is most probably the reason of memory loss?
A
A. Age related reason.
B
B. Damage to the
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Directions: Read the following passage and the statements that follow. Choose the best answer for each statement from th
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Directions: After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 1 through
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )The topic about politics will not be held during the study.
A
A. True
B
B. False
C
C. Not Mentioned
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Directions: Read the following passage and the statements that follow. Choose the best answer for each statement from th
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
The passage is mainly about
A
A. parts of the brain that store information.
B
B. illness that results
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )Craftsmen need knives and gravers of various types to make complicated patterns.
A
A. Right
B
B. Wrong
C
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
By “permissive period in education” the author means a time______________ .
A
A. when children are allowed to do wha
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )The colonists brought the seeds of some crops to the New World.
A
A. True
B
B. False
C
C. Not Mention
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )The Indians taught the settlers how to build canoes for water transportation.
A
A. True
B
B. False
C
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
With the help of Internet, we can ____.
A
A. buy airline tickets
B
B. book a hotel
C
C. send flowers to your
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Read the following passage and the statements that follow. Choose the best answer for each statement from the three choi
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )The course will take almost two months.
A
A. True
B
B. False
C
C. Not Mentioned
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )The purpose of this course is to make the students know various rules of English grammar.
A
A. True
B
B. Fa
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( )It’s very important for those who take E280 to prepare the course before the class.
A
A. True
B
B. False
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Which of the following is NOT a benefit that online shopping offers?
A
A. Internet is always open.
B
B. Bargains
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
( ) A study released by Merrill Lynch predicts that U.S. customers will account for of the world’s luxury.
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
The main idea of the passage is that____________ .
A
A. parents should leave their children alone
B
B. kids shou
答案是:正确答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Which of the following is NOT true according to Paragraph 2?
A
A. It is shown that one area of the brain known as
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
()Paper cutting is still a kind of decoration instead of art.
A
A. Right
B
B. Wrong
C
C. Doesn’t say
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Blood glucose is the primary energy source for the brain.
A
A. True
B
B. False
C
C. Not Mentioned
答案是:正确答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语
Halloween happened ___________.
A
A. from October 31st to November 1st
B
B. on October 31st
C
C. on November
答案是:正确答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:新疆开放大学大学英语 目前为: 1/1 页 首页 上页 下页 尾页