纪念品通常是便宜的小件物品,它们会让人们记起相关的经历。(remind … of …)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
Souvenirs are usually small and inexpensive items, an
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
这个机会五年才有一次,我们当然会充分利用它。(make the most of)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
The opportunity only comes once in five years, and we
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
老师要求同学们把寒假的学习时间提前安排好。(in advance)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
The teacher asked students to plan in advance study t
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
虽然你发烧不太严重,但你还是要尽量多卧床休息。(as much as possible)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
Although the fever is not very serious, you should re
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
伟大的作家不仅具有伟大的思想,而且能够很好地用文字表达他们的思想。(not only … but also)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
Great writers are those who not only have great thoug
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
胜利往往属于那些尽力做自己决心要做的事的人。(try one’s best)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
Victory always belongs to those who try their best to
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
你必须给予别人充分的信任,因为你也会同样需要这份信任。(give people the benefit of the doubt)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
You need to give people the benefit of the doubt beca
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
你应该有这样的信念:只要你不放弃梦想,就一定会成功。(as long as)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
You should have the belief that you are sure to succe
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
他们正要离开那幢房子时,突然听到火警警报器在背后尖声响起。(be about to)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
They were about to leave the house when they heard a
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
由于约翰之前完全没有工作经验,因此没什么希望得到那份工作。(stand a chance at)(本题10.0分)
答案是:标准答案:
Without any work experience before, John didn’t stand
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Alberta is located in the western part of Canada and is the westernmost among the Prairie Provinces. To its west is Brit
答案是:标准答案:
:阿尔伯达省位于加拿大的西部,也是草原诸省中最西部的一个省份。它的西边是不列颠哥伦比亚省,东部是萨斯喀彻温
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Today’s Chinese college students are no longer satisfied with staying within the “Ivory Tower”. Instead, they hope to st
答案是:标准答案:
中国现代大学生不再像以前那样满足于生活在“象牙塔”(Ivory Tower),而是希望走出校园,接触社会。
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Numerous scientific studies have been conducted to determine whether smoking is a health hazard. The trend of the eviden
答案是:标准答案:
为了确定抽烟是否有害健康进行了大量的科学研究。证据所显示的趋势是一贯的,并表明对人体的健康有严重的危险。许
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Filial piety is the most important of all virtues. As the core of Confucian ethics, filial piety is a moral principle to
答案是:标准答案:
百善孝(filial piety)为先,“孝”作为儒家伦理思想(Confucian ethics)的核心,
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Love means that I know the person I love. I,m aware of the many sides of the other person—not just the beautiful side bu
答案是:标准答案:
爱就意味着了解所爱之人。能够认识到这个人的各个方面——不仅仅 是美好的一面,还有他的局限、他的矛盾之处、他
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Gift-giving is a kind of culture. The Chinese people have held to the idea that “courtesy demands reciprocity” since anc
答案是:标准答案:
:送礼是一种文化。中华民族自古崇尚“礼尚往来”。如今,送礼是人际交往中不可或缺的内容,已成为一种重要的社交
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Which of the following is NOT a reason for American presidents to live longer?(本题2.5分)
A、 They have better genes for
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What do the presidents studied in Professor Olshansky’s research have in common?(本题2.5分)
A、 They all died of natural
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does “outlive” in the last paragraph most probably mean?(本题2.5分)
A、 Live a longer life than other people.
B、
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What led Professor Olshansky to examine the lives of American presidents?(本题2.5分)
A、 People are interested in preside
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Which of the following do most doctors believe?(本题2.5分)
A、 Big stress leads to a shorter life
B、 Big stress is h
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Which is the main message the author tries to send about weight control?(本题2.5分)
A、 People should follow a low protei
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to Dr. Mozaffarian, what should people do to reduce obesity and obesity-related diseases?(本题2.5分)
A、 They s
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Who are likely to lose lean body mass?(本题2.5分)
A、 Those who eat more calories than normal.
B、 Those who eat fewer
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What happened to the participants in the study led by Dr. Bray?(本题2.5分)
A、 They managed to get 15 percent of energy f
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What is the main purpose of the study led by Dr. Bray?(本题2.5分)
A、 To prove how fats contribute to weight gain.
B、
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What is predicted about solar energy in Cycle 25?(本题2.5分)
A、 Cycle 25 may be stronger than Cycle 24.
B、 Cycle 25 m
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What can we learn about sun energy in the 20th century and 21st century?(本题2.5分)
A、 Solar output will reach its minim
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Which of the following is implied, but not directly stated as a possible consequence of reduced solar output?(本题2.5分)
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the new temperature data, ____________.(本题2.5分)
A、 world temperatures will continue to rise
B、 world
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the author, which of the following views seem to be generally accepted but may now prove wrong?(本题2.5分)
A
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
How do the foreigners feel at the stage of recovery?(本题2.5分)
A、 They finally realize the new culture is better.
B、
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does the word “regression” (Para. 1, Line 7) most probably mean in this passage?(本题2.5分)
A、 Forgetting things th
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
At what stage may the foreigners begin to feel annoyed and upset?(本题2.5分)
A、 Rejection. √
B、 Recovery.
C、 Regre
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the text, which of the following may NOT be so exciting for a foreigner who just arrived in a new country?(
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What is the passage mainly about?(本题2.5分)
A、 Various periods of culture shock. √
B、 Four ways to overcome culture
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the passage, how important is a good neighbor to you?(本题2.5分)
A、 A good neighbor can help you avoid awfu
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the passage, which of the following things may a good neighbor help to do?(本题2.5分)
A、 To provide help in
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
A good neighbor may complain if ________.(本题2.5分)
A、 your children frequently run across his lawn √
B、 some of you
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does the phrase “in the same vein” in Paragraph 2 most probably mean?(本题2.5分)
A、 Similarly. √
B、 However.
C
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Why does the author think it lucky for one to have a good neighbor?(本题2.5分)
A、 Because a good neighbor can take goo
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Which of the following is the best title for this passage?(本题2.5分)
A、 What Can Kids Learn from Their Parents?
B、 C
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the author, what message can be sent if parents offer rewards to their children for every task to be done?(
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does “What’s in it for me?” in Paragraph 4 most probably mean?(本题2.5分)
A、 What good things can I do for others?
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the passage, what can be the result of motivating kids with rewards?(本题2.5分)
A、 Kids will learn it is re
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does the author say about the two ways used by parents to get kids do things well?(本题2.5分)
A、 The traditional wa
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Which of the following statements best summarizes the main idea of the passage?(本题2.5分)
A、 Colors are meaningful in d
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
The author implies that the information about the meanings of colors provided in the passage is __________.(本题2.5分)
A、
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
According to the author, why do sportsmen in blue rooms can be more successful?(本题2.5分)
A、 Because blue can make spor
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What do we learn about clothes of a specific color?(本题2.5分)
A、 Red clothes can attract greater attention. √
B、 Bla
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does the author most probably mean by “there is no escaping color” (Para. 1)?(本题2.5分)
A、 Color is actually every
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
The author mentions the professions of Dr. Appleton and Dr. Meeker mainly because he wants to _ _.(本题2.5分)
A、 help re
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What does the sentence “females tend to pattern such relationships after the model set by their fathers” in Paragraph 2
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What can we learn about daughters having distant relationships with their fathers?(本题2.5分)
A、 They may become more in
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What happens to daughters who have comfortable relationships with their fathers?(本题2.5分)
A、 They are more dependent o
答案是:标准答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
What is the main topic of the passage?(本题2.5分)
A、 Tips on how to be a good father.
B、 A father’s influence on his
答案是:标准答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
I will do my best to_______your expectation.(本题2.5分)
A、 live up to
B、 live with
C、 live through
D、 live by
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
Although he had looked through all the reference material on the subject, he still found it hard to understand this poin
答案是:标准答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
If you happen to________my lost papers while you’re looking for your book, please let me know at
once by telephone.(本题2
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下)
The manager needs an assistant that he can _____to take care of problems in his absence.(本题2.5分)
A、 count on
B、 co
答案是:标准答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:西安石油大学大学英语I(下) 目前为: 1/3 页 首页 上页 下页 尾页