黑龙江省教育学院口语(
14. (问答题) Choose one of the stories in Fairy Tales(安徒生童话) and make some comments on it in about 150 words.(本题15.0分)
答案是:After seeing the little match girl of Andersen's fairy tale,

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
(问答题) Directions: Please translate the following passage into Chinese. How time flies, unconsciously the next winter
答案是:时间过得真快,不知不觉得下一个寒假就要到了,为了提高我自己同时快乐的度过假期,我制定了寒假计划。首先,我会继续学习,我认

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Which statement is NOT true? ( )(本题3.0分) A、 Soldiers wear uniforms with various symbols so that one call tell thei
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The longer the seated man was in answering the knock,( )(本题3.0分) A、 the higher his status B、 the less it affe
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Having entered the room,the closer the visitor approaches the executive, ( )(本题3.0分) A、 the less it affected his s
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Which of the statements can best sum up the passage? ( )(本题3.0分) A、 The executive has a higher status than the vis
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
17. (问答题) 当我们在游泳池边玩的时候, 那个淘气的男孩故意把我推到了水里。 (本题15.0分)
答案是:While we were playing at the swimming pool, the naughty boy

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
16. (问答题) 为了实现他的冠军梦, 他在过去十年里经历了许多的艰辛(本题15.0分)
答案是:In order to realize his dream of being a champion, he has su

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The main idea of the passage is that Washington.s education ( )(本题1.0分) A、 was of great variety,covering many Subj
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
According to the author ( )(本题1.0分) A、 Washington.s lack of formal education placed him at a disadvantage in later
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The reason why Washington didn.t visit France was probably that he( )(本题1.0分) A、 didn.t really care about going
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Washington felt uncomfortable in Congress debates because he ( )(本题1.5分) A、 1acked practice in public speaking
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Why didn.t Washington go to college? ( )(本题1.5分) A、 His family could not afford it. B、 A college education wa
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The passage suggests that we could have learned much more about our past than we do now if the ancient people had( )(本题1
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
"Remembered history” is regarded as valuable only when( )(本题1.0分) A、 it is written down B、 no written account
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
"Remembered history” refers to( )(本题1.0分) A、 history based on a person’s imagination B、 stories of important
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
We know very little about the central Africa 200 years ago because( )(本题1.5分) A、 there was nothing worth being wri
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Which of the following ideas is not suggested in the passage? ( )(本题1.5分) A、 "Remembered history",compared with wr
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
(阅读理解)While I was waiting to enter university, I saw in a newspaper a teaching job (1) at a school about ten miles from
答案是:1C,2A,3B,4C,5B,6C,7A,8B,9D,10B,11B,12A,13C,14C,15D,16D,17B,1

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
When there is a heavy rain. trees can help to prevent floods as they can( )(本题1.0分) A、 keep rain from falling dow
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The word "bind" in Paragraph 5 means"( ) "(本题1.0分) A、 to wash away B、 to make wet C、 to make stay togeth
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Sooner or later the forests will disappear ( ).(本题1.0分) A、 unless a country has a plenty supply of trees B、 u
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
It.s a great pity that ( )(本题1.5分) A、 man is only interested in building empires B、 man is eager to profit fr
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Trees are useful to man mainly in three ways,the most important of which is that they can ( )(本题1.5分) A、 keep him
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
If you followed the advice of the writer,you would ( )(本题1.0分) A、 be able to get the real meaning of what people s
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
In listening to a person. the important thing is ( )(本题1.0分) A、 to notice his tone,his posture,and the look in his
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
This passage tries to tell you how to( )(本题1.0分) A、 avoid mistakes about money and friends B、 bring the "dog’
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
In the second paragraph. the author uses the example of” You’re a lucky dog” to show that . ( )(本题1.5分) A、 the spe
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
From the questions in the first paragraph we can learn that the speaker ( )(本题1.5分) A、 feels happy,thinking of how
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
watching where I was going , I was busy daydreaming.(本题4.0分) A、 Despite of B、 In honor of C、 On top of
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The basic causes are unknown , although certain conditions that may lead to cancer have been .(本题4.0分) A、 Guarante
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
She was always , even when things were at their worst.(本题4.0分) A、 attractive B、 powerful C、 optimistic
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
4. Most people have found themselves about winning a million dollars in a lottery as a solution to their money problems.
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Almost all of the risk-takers sports like tennis and golf.(本题4.0分) A、 look down on oo for B、 Look for C、
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
When it was all over, both men spoke as if there a serious problem.(本题4.0分) A、 wasn.t B、 isn.t C、 haven.
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
tomorrow , we would have to cancel the plan.(本题4.0分) A、 If it rains B、 A. Had it rained C、 Were it rain
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
8. The president of our country has guided this nation well; he for his qualities of leadership.(本题4.0分) A、 has al
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
some excitement into his life, he spends many weekends and vocations white-water canoeing(本题4.0分) A、 To put B、
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Not only pets, they made them do strange things for their entertainment.(本题4.0分) A、 kept rich people B、 rich
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
22. (问答题) On the other hand, if your language learning has been&#
答案是:反之,假如你学语言学得不大成功,那你最好试一试上述列举的这些学习方法或技巧。 

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
(问答题) Obviously, all things people do in leisure hours enable them
答案是:显然,人们在休闲时间所做的一切使他们能够满足他们的愿望。 

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Jack is ________ news reporter and he likes _________ job ve
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
It has been almost five years _________  we saw each o
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Tom, hurry up,  __________   you will miss the school&
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
The room __________   as a laboratory for nearly two y
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
---Mom, do I have to go to bed now?     &#
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Many artists find it hard to___________   a living from̳
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
James had never seen Brando again,  _________ was really a&#
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
She spoke ____________  fast that I could not catch a 
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Take your computer to John, and he ___________ it for you.()
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
---Can I get you some more fish?        -
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
I can guess you were in a hurry.  You ____ your 
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
They ______ on the program for almost one week before I̳
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
He will stop showing off, if no notice ____ of him.( ) 
答案是:标准答案:A

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
(单选题) It is said that another new car factory ____ now. 
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
 No one can possibly recall any detail about the meeting.It&
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Helen had to shout ________ above the sound of the music.(
答案是:标准答案:D

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
They won.t buy new clothes because they ____ money to buy
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
Good heavens! There you are! We ____ anxious about you, and&
答案是:标准答案:C

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
I.ve finally finished my paper and it ____ me an entire̳
答案是:标准答案:B

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:黑龙江省教育学院口语(专升本)
目前为: 1/2 页  首页   上页  下页 尾页