河南科技大学大学英语3
The American Red Cross aimed at ______.    A:helping people in need    B:teaching first aid, demon
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The person who started the idea of this organization was ______.    A:Cross    B:Barton  &#
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The author really tries to make the reader see that this organization ______.    A:costs very little money &
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The word "aided" in paragraph 1 means ______.    A:reported    B:understood    C:caug
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
A good title for this selection is ____.    A:The International Red Cross    B:Safety at Home and
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The best title for this selection is _______.    A:An Ear for Music    B:Music Appreciation &#
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Body movements are necessary in order for the listener to ______.    A:hear the music    B:appre
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The pronounced body motions are a listener.s way of ______.    A:"feeling" the music    B:partici
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The process of thinking and that of listening are similar in that ______.    A:both are mental acts  
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Some psychologists maintain that thinking is______.    A:not a mental process    B:more of a phy
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The author believes that ________.    A:women should lay more emphasis on their own qualities   
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The word "relative" (line 1, paragraph 3) most probably means _______.    A:similar    B:compara
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Which of the following is NOT true according to the passage?    A:As a woman grows old, her beauty will grad
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the author, in order to stay young and attractive, women should ______.    A:follow the fashion
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Why does the author say that beauty and women are twins?    A:Women are born to be beauties.   
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Which of the following can best be used as the title of the passage?    A:Different Approaches to Advertisin
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The passage tells us that the customer usually buys a particular brand because he thinks that ______.    A:he
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Which of the following advertisements is the most important one?    A:Advertising in the newspapers.  
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the passage, which of the following is NOT true?    A:Some people never have any doubts about w
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
How many kinds of advertisements are mentioned in the passage?    A:7    B:5    C:4 &
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
A certain fish living in seas has lived through millions of tears because ______.    A:t is the most powerful
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Bears and wolves have the same colors as barks of trees because ______.    A:they fear other beasts  &
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The pests that have different colors from plants usually appear at night because ______.    A:birds take thei
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Locusts are not easily wiped out by their enemies because ______.    A:they are powerful enough   
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
This passage mainly talks about ______.    A:the change of color in locusts    B:the protective co
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
What did the writer.s mother dislike about Sunday afternoons?    A:Working while her husband rested.  
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The writer.s father believed that ______.    A:you should only do things for which you have the ability 
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
What was particular about the sticks for the fire?    A:They were arranged in a pattern.    B:Th
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
What did the writer think made her father unsociable?    A:An unhappy childhood.    B:A lack of
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The writer found it difficult to understand her father because he _____.    A:looked distant   
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The author.s major conclusion about the function of mistakes in foreign language learning is that ______.   
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the passage, foreign language students should not worry too much about making mistakes because _______. &
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the passage, foreign language students who do not interact with native speaker will NOT ______.  
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the passage, language learners can reduce the number of their mistakes by______.    A:asking nat
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the passage, the present tense in English is ______.    A:not used to express a desire to do so
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
After their day.s shopping, they _________.    A:were happy with their bargains    B:had got every
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The phrase "split up" in the second paragraph means"_________".    A:break apart    B:cause to br
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The husband and wife in the story __________ .    A:wished to buy a TV    B:went to the sales the
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
In this passage, the word "bargain" could best be replaced by "something_______".    A:given to people  
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
In January ____________.    A:lots of people go shopping for discount    B:people have a lot of mo
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The passage is taken from an introduction of a chapter, and the title of the chapter is probably ______.   
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
If you need to find a magazine article in the library, the best way for you to do is to ______.    A:look in
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
In what way could a student get familiarized with the library while reading this section?    A:By doing the
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
It is the librarians. duty to do all the following things except______.    A:arranging and lending books &#
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the author, finding information in the library needs a lot of time, so students should ______.  
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Alex was not happy with the settlement because .    A:he thought he could have got more from the investor &
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Alex did not defend himself because .    A:he hoped to have a happier life    B:his nature preven
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
What would most probably have happened if Sir Alexander Korda had defended himself?    A:He would resign and
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The phrase to "charm money out of an empty safe" in the context means .    A:to put all your money to your sa
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
According to the author, Sir Alexander Korda is an excellent artist because ______.    A:he is a motion-pictu
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Our country now ______ with creative minds, good judgment and healthy bodies.    A:needs men and women  
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The air in the house does not remain fresh very long. It.s because ______.    A:the fresh air can.t come into
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
Which of the following statements is true?    A:Indoor exercises are as helpful as outdoor ones.   
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
"An intelligent mind needs a strong body to make it useful." means ______ .    A:if you want to make your str
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
One who has an intelligent mind is ______ .    A:very strong    B:very healthy    C:ver
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The author.s attitude (态度) towards widely used computers is_________.    A:positive    B:anxious
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
This passage is probably written to suggest that ____________.    A:some day computers can deal with all huma
答案是:标准答案:c

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The author mentions computer wizards in order to point out that ____________.    A:computers can be controlle
答案是:标准答案:a

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
The reason why many people are afraid of computers is that ____________.    A:they don.t know anything about
答案是:标准答案:b

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
We can know that the scientists who designed the machines _____________.    A:are careless in their daily lif
答案是:标准答案:d

更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:河南科技大学大学英语3(专升本)
目前为: 1/9 页  首页   上页  下页 尾页