Americans’ moving away from and back to the city can reflect ________.
A . their attitudes to education
B .
答案是:D . social changes
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
According to the article, cities are now ________.
A . sick
B . alive again
C . struggling
D . dyi
答案是:B . alive again
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Which of the following is NOT the reasons why people want to live in cities?
A . They work in cities.
B . Th
答案是:C . The housing is cheaper in cities.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
In the 1950s the American “dream” was ________.
A . to have a good education
B . to have more children
答案是:D . to buy a house in the suburbs
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The passage mainly talks about ________.
A . the changing American society
B . the changing American cities
答案是:B . the changing American cities
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
What does the author suggest at the end of the passage?
A . Do not buy the product that is sold in “Value Size”.
答案是:B . The only way to tell the quality of the product is the p
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
What can we infer form the passage?
A . A good package helps sell more products.
B . Adults often buy a prod
答案是:A . A good package helps sell more products.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
People would like to buy the product with a reusable container because__________.
A . they think they can get the
答案是:A . they think they can get the container for free
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
In paragraph 2, what does the author mean by saying “a buyer will get something for nothing”?
A . A buyer will no
答案是:D . A buyer will get something for free.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The word “motivate” in the passage most probably means ________.
A . making someone think twice
B . moving s
答案是:C . making someone want to do something
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
You can most probably read this passage ________.
A . in a book
B . in a novel
C . in a dictionary
答案是:D . in a newspaper
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
“Someone who can stand on his own feet” in the passage means “________”.
A . someone who has nothing wrong with h
答案是:C . someone who can deal with all the businesses all by hims
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The person must be good at speaking English_____________________.
A . or any other language
B . and any othe
答案是:D . and any other Far Eastern language
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Who will play with WebsterToys?
A . Children only in countries people speaking good English.
B . Children in
答案是:D . Children in countries all over the world.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
What is Webster Toys?
A . kind of old toys
B . a company that has been making and selling toys
C . peop
答案是:B . a company that has been making and selling toys
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Who do you think won the argument in the end?
A . The Financial Controller.
B . The listeners.
C . Robe
答案是:C . Robert.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Why were more and more people listening to Robert’s programmes?
A . Because he always lost his temper.
B . B
答案是:B . Because the programmes were rich and to the taste of the
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Robert decided to make more programmes because .
A . the members of his department wanted him to do so
答案是:B . he wanted to meet the needs of the listeners
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Your request is out of the question.” Here “out of the question” means .
A . possible
B . impossib
答案是:B . impossible
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
In the story the Financial Controller was a person who was in charge of _________.
A . Robert’s department’s prog
答案是:C . EBC money
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Energy can be obtained from rivers by ________.
A . fishing in the river
B . building dams across them
答案是:B . building dams across them
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
A heavily populated agricultural area is one where ________.
A . there is a shortage of labor force
B . ther
答案是:D . there are too many farmers living close to one another
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Rivers bring ________.
A . life and wealth
B . diseases to human beings
C . food and clothes
D . c
答案是:A . life and wealth
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
In ancient times empires and civilizations grew up near ________.
A . the forest
B . the Menam
C . rive
答案是:C . rivers
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Rivers play an important role to man ________.
A . since Roman times
B . since a few hundred years ago
答案是:D . for a very long time
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
What can be inferred from the passage?
A . It’s highly dangerous to eat chicken in times of bird flu.
B . Th
答案是:D . The Asian poultry industry suffers a great deal from the
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
What does the word “imminent” in Para. 2 probably mean?
A . very serious.
B . typical.
C . destructive.
答案是:D . close in time.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Import restrictions are put on live birds to ________.
A . save the poultry industry
B . stop the spread of
答案是:B . stop the spread of bird flu among farm flocks
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
How do people control the disease?
A . Stay away from all birds.
B . Keep healthy birds from the infected on
答案是:C . Destroy the infected birds in a safe way.
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
According the passage, which of the following is true?
A . People are now faced with the most terrible disease th
答案是:D . Bird flu cases in humans have been found in only two cou
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Once you know when and how culture shock happens, it will no longer trouble you as much and you will know how to settle
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
She tried the thousand and one ways to fit into the culture in the foreign country but failed, and that’s why she only m
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
he final examination is around the corner, and I strongly suggest that you not participate in any party if you don’t wan
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Success has nothing to do with wealth in a lot of cases. Unfortunately, most people just can’t stop their pursuit of mon
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The factory replaced some full-time workers with part-timers so as to cut down the cost and it seemed to work well.()。
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Michael’s new house is like a huge palace, ()with his old one.。
A . comparing
B . compares
C . to compa
答案是:参考答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
-You are confident about the job interview, aren’t you?- (). I’m well prepared and feel I’ve got everything they need.。
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
She stared at the painting, wondering where she () it.。
A . saw
B . has seen
C . sees
D . had seen
答案是:参考答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Over the past 20 years, the internet has helped change our world in () way or another for the better.。
A . any
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Try on this red skirt; you will look great ()it.。
A . on
B . by
C . in
D . for
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Jenny’s baby brother () by her.。
A . was made cry
B . was made crying
C . was made to cry
D . made
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
She tried to () her tears but failed.。
A . hold up
B . hold to
C . hold on
D . hold back
答案是:参考答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
My sister is () she hides behind my mother when there are strangers around.。
A . so shy as
B . as shy as
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Work hard () you will pass the exam.。
A . and
B . yet
C . for
D . or
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Reading and travelling can broaden your ().。
A . horizon
B . eyes
C . experiences
D . viewpoint
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
I am pleased with () you have told me.。
A . that
B . all that
C . all what
D . which
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
he river was high because it () for several weeks.。
A . had been raining
B . was raining
C . has been r
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
We can judge a person from the way he () to emergencies.。
A . settles
B . handles
C . reacts
D . c
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
() I thought about it, () I liked the idea.。
A . The many … the few
B . The much…the little
C . The mos
答案是:参考答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
You’d better () that loose button before it comes off.。
A . to sew
B . sew
C . sewing
D . have sew
答案是:参考答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The reason () grass is green was a mystery to the little boy.。
A . why
B . which
C . that
D . for
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
We could do nothing but () till he came back.。
A . to wait
B . wait
C . waiting
D . waited
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
I() to the hospital yesterday but I forgot all about it.。
A . had to go
B . should have gone
C . ought
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The tobacco industry has been trying to improve its ().。
A . image
B . imagination
C . imaginary
D
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
This tradition () over 200 years.。
A . is dated back
B . is dating back
C . dates back
D . has bee
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
It is kind () you to extend your hand when we were in trouble.。
A . for
B . of
C . with
D . to
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
I try to avoid () him face to face.。
A . met
B . meet
C . meeting
D . to meet
答案是:参考答案:C
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
The question is how we should () our promises.。
A . deal
B . pursue
C . form
D . fulfill
答案是:参考答案:D
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
Alcohol contributes () 100,000 deaths a year in the US.。
A . to
B . on
C . down
D . off
答案是:参考答案:A
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1
You misspelled a word. You () it up in the dictionary.。
A . ought to look
B . ought to have looked
C .
答案是:参考答案:B
更新时间:2023/4/3 12:59:00
出自:广西科技大学大学英语1 目前为: 1/2 页 首页 上页 下页 尾页